Mesajınız Var!



Birbirinizi çok fazla üzüyorsunuz, hem de boş şeyler yüzünden... Benim hayatımda kelimeler yok, sadece sesler var; belki bu yüzden daha mutluyum. Sevgimi göstermek için seni öpmeye ya da bunu gözlerimle anlatmaya mecburum. Sizse konuşabildiğiniz için kelimelerle dövüyorsunuz birbirinizi! Konuşabilmenin herhangi bir değeri kalmamış dünyanızda! 

Her sabah kucağına yatıp seninle uyumamın bir sebebi var; gün içinde olacaklara hazır ol, hep o sıcaklığı hatırla istiyorum, ben yokken, karnında bıraktığım o sıcaklığı hisset! Kalbine yakın yerlerinde izler bırakıyorum. Çünkü sevgi o izler ile takip eder seni, korur! En zor zamanında kendini hatırlatır. Sana yeniden umut verir. 

Hadi artık üzülme akşam gelince yine sarılacağım sana, boynunla omzun arasında durup bu sefer de göğsünde bırakacağım sevgi izlerimi. Böylece vücudunun her yanı sevgi ile kuşatılacak ve sen çok daha güçlü olacaksın kötü insanlar karşısında...



Toti.







Yorumlar

  1. çok güzeeeel, bayıldım yazına. her an oğluma arkadaş bir kedi alabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Benim hayatımı değiştirdi Toti, herhalde bana hissettirdiği güzellikleri en iyi böyle özetleyebilirim... İhtiyacı olan bir yavruyu sokaktan alırsanız eğer, (ben Toti'yi sokakta sahipsiz görüp dayanamayarak sahiplenmiştim, sonradan aslında farlı bir durum olduğu ortaya çıktı, aslında sahibi olan kişinin gerçeği söyleyemeyerek bana kediyi apartman boşluğunda bulduğunu söylemek zorunda kaldığını öğrendim. :)) çok daha farklı bir duyguyla bağlanıyorlar. Eğer İzmir ya da yakınlarındaysanız, Toti'nin annesinin muhteşem bir kardeşi var ve ona yuva arıyoruz, fotoğrafını ekleyeyim...

      Sil
  2. O öyle bir sevgi ki, içinde inanç barındırıyor. O öyle bir sevgi ki; içinde umut barındırıyor. O öyle bir sevgi ki; içinde şefkat ve merhamet barındırıyor. O öyle bir sevgi ki; bir kez uğrunda ölüyorsunuz, buna karşılık bin kez diriliyorsunuz. İşte öyle bir sevgi bu..

    YanıtlaSil
  3. Beheeeee !
    Amanın ne gaddel holş pembo bir ketiii...
    Kedi candır, dosttur ve de naiftir.
    Anlattıklarınız çok hoş bıraktığınız için.. Bir de,
    Akşam eve dönmeniz için gerçek bir sebeptir, yaşamınızı anlamlı kılan.
    Bir de şu patilerin burna ya da yanağa dokunduğunda hissedilenler vardır ki.., sormayın gitsin.
    Totiye Papi papi..

    İMZA
    BİR PATİ FETİŞİSTİ :)

    YanıtlaSil
  4. bursa'da oturuyorum maalesef,ama ben de kesinlikle bir sokak kedisinin beni gelip bulmasını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. ikiniz de sarılmalık duruyosunuz ama :)Sevgiler o zaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım teşekkür ederiz, kocaman kucaklaşmalara her daim varız ve buradayız! :)

      Sil
  6. insanların raflara ve kasalara sıkıştırılmış yaşamlarında, farklı canlılara yer vermesi onları daha bir dünyalı ediyor. bu yazıda dünyaya hala bağlı bireylerin olmasının göstergesi olmuş.

    kalemine sağlık...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ