Yeni Yıl'a Ayıp Olmasın!

Madem yıl olmuş 2014... 
Madem ben aylardır yazamıyorum, yazmıyorum! 
2009'dan beri yaşatmaya çalıştığım bloguma 2014'te de bir selam çakıp gitsem hoş olmaz mı? En azından 2014'te bir izimiz kalmış olur öyle ya! 

2014 yılım hüzünlü ve gözyaşlı başlamış olsa da mutluyum çünkü özlüyorum ben ağlamayı, ağladıktan sonra üzerine oturup kalan donuklaşmayı, çok tuhaf tarif etsem neye benzetirim; belki çok üşüyünce hissizleşmeye... 

Selam olsun 2014! İyi olacaksın, iyi geleceksin biliyorum!

Yorumlar

  1. Ağlamanın sonu gülmektir. Ama önce gülümsemektir. Bloğunu ihmal etmemelisin. İhmal edersen ihmal edilirsin. Çünkü blogta olmak bir hayat anlayışı aynı zamnda bir disiplindir.

    YanıtlaSil
  2. Profösör, haklısın, biliyorum fakat ne oldu bilmiyorum içim boşaldı sanki. Kelimelerle aram bozuk uzun süredir. Kitap okuma disiplinimi bile yitirdim son zamanlarda, sanırım kafam çok dolu. Disiplinli olarak yaptığım şey son 5-6 aydır spor. Aslında bu da çok iyi geliyor ve beni hayata dair motive ediyor. Belki bu bir biriktirme dönemidir kim bilir... Bir süre sonra eskisi gibi bir disiplinle günlüğümü tutmaya devam ederim. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. yazamamak diye bir sorununuz yok, bir yorum yazsak güzel bir cevap veriyorsunuz, yazamamak diye bir kelime de sorun da yok zaten, konuşamıyor olmak sorun olabilir, rahmetli dedeniz Allah'a çok dua etmiştir bence sizin için, karşılaşıyorduk nasıl olur da karşılaşırız diyordum içimden tanımamazlığa vuruyordum öyle bir rüyaydı ondan yazdım.

    YanıtlaSil
  4. arada bir beni sev
    https://www.facebook.com/video/video.php?v=10151156624509578

    YanıtlaSil
  5. Canim! Tesadüf aklima geldin. IG'de resimlerine göz atayim dedim hesabin gizlii cikti. Bende blog'una göz attim. Mutlu oldum. Nasilsin? Umarim cok daha iyisindir ve dizindeki sorunuda atlatmissindir. Kendine cok dikkat et. Soranlarada cok selam söyle :)

    Bir zamanlarin 'silbastansev_' i ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa kuzum benim ya! Nerelerdesin ki sen? :-( Dönsene artık görelim gül yüzünü. Ben iyi sayılırım tatlım, dizim de eskisine göre çok iyi. Peki sen nasılsın? Her şey yolunda mı? Ne iyi ettin de haber verdin. Arada ses ver böyle olur mu?Sevgiler, :-)

      Sil
    2. Ay canim bende iyiyim cok sukur hersey ayni devam valla nolsun. Unv, Spor salonu arasinda mekik dokuyorum. Cok sevindim dizin adina :) dönmeyi bazen düsünüyorumda sonra bosver ya diyorum. Böylesi daha hayirli oldu. Kendime sacma sapan stres yapiyorum. Oyle ufak bi kitleyede hitap etmeyi beceremiyorum... neyse hayirlisi olsuuuun. Konusalim ara sira. Öptüm seni allaha emanet ol.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ