Bahar Temizliği




Şu ilk satırda gördüklerinizin hepsi sağdaki küçük çekmeceden çıktı desem? Pis miyim neyim! Hayır o değil bir de ne ararsanız var. Yara bandı, sigara filtresi, oyun kağıdı, boya kalemleri, bir adet içi dolu pastil kutusu, para konulacak keçe cüzdanlar, sinek ilacı, misina (o nereden çıkmış hiçbir fikrim yok zaten hayatımda bir kere balık tutmuşluğum yok, bir kısım belgeler, Hukuk Usulu Muhakemeleri Kanunu, bir adet ajanda, kalemtraşlar, kalemler, fil kalemkutu, MANDAL (en komiği buydu bence), kablolar, falan filan...) :)

Yorumlar

  1. Muhtemelen 12 senedir filan sadece bir şeyler atılmak üzere açılmış o çekmece =D

    YanıtlaSil
  2. O kadar olmadı bile, bu bir kaç aylık hali. Durum daha vahim sanırım. :)

    YanıtlaSil
  3. O zaman sanırım evde pek fazla vakit geçirmiyorsun =D

    YanıtlaSil
  4. Hala o kumbaranın ordan çıkışını hayal edemiyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Mai bi' dakikaaa! O kumbara çekmeceden çıkmadı. Mavi kutu, kumbara ve kalemlik dışındaki her şey çekmeceden. :)

    YanıtlaSil
  6. Çarşamba pazarı gibi mi desek, bit pazarı gibimi? Hangisi olursa olsun kendini kaybadabilrsiz böyle dağınık bir ortamda. Allah kolaşlık versin..

    YanıtlaSil
  7. Artık tehlike yok, evim çiçek gibi oldu. Evet şu çekmeceden çıkanlarla "bi milyoncu" açılır. (iyi fikir verdiniz) :) Bu arada söylemeden edemeyeceğim, blogunuzdaki kara kediye tek kelimeyle bayıldımmmmm! Verdiği tepkiler o kadar gerçekçi ki kendimi iyiden iyiye kaptırdım!

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim. Senin de güzel paylşımlarınızı izlemekten çok mutluyuz biz...

    YanıtlaSil
  9. Bence siz farkına varmadan arşivleme sanatındaki çuvallama yöntemini uygulamışsınız: İlerde başvurmak gerekebilecek her türlü belge ve eşyayı bir yere tıkıyorsunuz.Aradığınızda zahmetli oluyor çözmek arapsaçını ama biliyorsunuz ki ihtiyacınız olan şey orada, gönlünüz rahat :)

    Yalnız tek ters nokta çekmecenizdeki nesnelerin evrak-ı mühimmeden sayılıp sayılamayacağı :)

    YanıtlaSil
  10. @N.Narda: Sevgili Narda,O çekmecemin içini şimdi görseniz dokunmaya kıyamazsınız. Gelin görün ki bir müddet sonra yine şu fotoğraftaki halini alacağına eminim. Çekmecelerin önlenemez yükselişi :)

    @Adsız: Ben azından "bi' bok" olabilmişim. Sen onu da olamamışsın...

    YanıtlaSil
  11. @N.Narda: Sevgili Narda,O çekmecemin içini şimdi görseniz dokunmaya kıyamazsınız. Gelin görün ki bir müddet sonra yine şu fotoğraftaki halini alacağına eminim. Çekmecelerin önlenemez yükselişi :)

    @Adsız: Ben en azından "bi' bok" olabilmişim. Sen onu da olamamışsın...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ