Hayatımın En Güzeli!

Cuma gecesi, kardeşimin sürprizi ile neşelendim, İzmir'e geliyordu! Bendeki kardeş aşkı bambaşka! Biz çok güzel büyüdük. Hır gürümüz çok kısa dönem sürdü, o da büyüme çağında olması gereken bir şeydi... İkimizin sakin yapısı bunda büyük etken sanıyorum. Benim her türlü deliliğimi çok çekmiştir, hakkını yiyemem. O benden katbekat ılımlıdır. Sakin, tertemiz bir çocuk!

Geliyordu ya! Cumartesi sabahı gittiğimiz piknikte cılkım çıkmış olmasına rağmen eve gelip toz topraktan arınıp, temiz pak halime büründüm. Artık onu görmeye hazırdım.

Margarita' ların en güzelini içtik birlikte! Keyfimize diyecek yoktu! O kadar özlemişim ki bir dakika bile ayrılamadık. Yapışık halde ya eline ya koluna ya omzuna dokundum durdum. Temas etmek, sevginin en güzel hallerinden birisi bence. Hissetmenin en güzel yollarından da biri aynı zamanda dokunmak... Tabii ayrılamadığımız için ben geceyi O'nun arkadaşları ile de birlikte geçirmiş oldum. Çok şanslıydım ki üç yakışıklı çıtırın yanındaki tek kadındım. Gerçekten herkesler beni kıskandı. Ne yalan söyleyeyim, insanların öyle bakmaları hoşuma gitti. :) Çünkü çok ama çok eğleniyorduk, gülmeler, kırılmalar...


Tabii öpücüğe boğmasam hiç olmaz! Yakışmaz bunca özleme... Zaten böyle bir güzelliği öpmezsem adama salak derler. Büyümüş o artık, gerçekten büyümüş! Kabul! Çocukluğumuzdan beri öyle sahiplendi ki beni, O'nun yanındayken en az babamın yanında hissettiğim kadar güvende hissederim kendimi. Bizim ailenin babası, kardeşi o kadar temiz ki sevecek adam bulamıyorum, gerçekten! Etraf şerefsiz dolu. Biz öyle öğrenmedik, neysek oyuz, kendi olabilen insanlar isteriz. Kaprissiz, dosdoğru, küfür bile edecekse yüzümüze etmeli karşımızdaki!

...

Kardeşim dün bana sarılırken, "Bu hayatta insanın kardeşi olması kadar özel ve güzel bir duygu yok!" dedi ya... Ben o anı bir ömür unutmam, dünyalara da değişmem.

Geride bıraktığımız yol çeyrek asırdan fazla, önümüzdeki yol nereye uzanır bilmiyorum... Babamın annemle birlikte bana verdiği en güzel hediyelerden biri erkek kardeşimdi! 4 yaş büyüğüm ondan, şımarıklıklarımdan insanları bezdirdiğim 4 yıl kardeşimin kundağının eve girmesiyle, sihirli bir el değmiş gibi sona ermiş. Benim sihirli değneğimdi O!

Onlar bana sadece bir kardeş değil; bir oğul, bir dost, bir omuz, bir dünya verdiler!  Madem o bir çocuğu yaptınız, o çocuğa kardeşi de yapın. 

Yorumlar

  1. Bayıldım fotolara. çok şirin. Benim hiç kardeşim yok. kıskandım hali ile. aman nazarım değmesin. allah bozmasın.
    Albatrosun anlattığı kadar var üslubunuz. çok sevdim.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler. Albatros'un, bu kadar uzağımdayken benden bahsetmesine şaşırdım ve de tabii ki çok sevindim! Bazen O'na neşe verdiğimi söyler, dilerim size de vermişimdir. Ben de sizin blogunuza bir not ilettim(yorum şeklinde). Görüşmek üzere. Sağlıcakla,

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ