Meçhul Sevgiliye Mektuplar

Günün birinde aklını yitirmiş bir adam benimle evlenmek isterse ondan hiçbir şey saklamayacağım. Bak diyeceğim sevdiceğim, bu kadının bir kısım defoları var; kronik olarak baş ağrıları çekiyor, mide desen haşat, reflu de cabası! Ona göre evlen. Ondan sonra vay efendim gizli ayıbın varmış, bunları da ben bilsem evlenmez idim deme! (meçhul sevgiliye mektuplar-1)

***

Sen yokken her gece 4'te uyanıyorum, bölük pörçük uykularımın müsebbibi sensin! Bir an önce gelmezsen, manevi zararlarımın tazmini için hakkında her türlü yasal yola başvuracağımı ihtaren bildiririm! (meçhul sevgiliye mektuplar-2)

***


Çocukluğumdan beri dudağımı büzüştürürüm. Hatta dudağımı büzüştürme şeklim bile değişmedi; bununla ilgili kanıtlarım ekte sunuludur. (Ek-1) Kısacası sonradan olma değil;  doğuştan hüzünlüyüm! Aslına bakarsan çok da neşesiz bir insan değilimdir. Yani tüm bu  büzüşüklüğe rağmen beni sevebilirsin ve çok sevilebilirsin! (meçhul sevgiliye mektuplar-3)




                                                                           (Ek-1)


***

Sana söyleyeceğim notalarca şarkı var! Söylerken ağlarsam utandığım anlarda yüzüme bakma, sadece başımı avuçlarının içine al, öyle durulurum ben; avuçlarının arasında yaşayabilirim! Hapsolmak değil isteğim, beni utangaçlığımla da sevebilmen. Beni, bir yasayı değiştirir gibi alelacele tepetaklak etme; gerekirse ben bu çağa da ayak uydururum. (meçhul sevgiliye mektuplar-4)


***


Hani şimdi her şeyi en baştan ve yeniden öğrenir gibi açıp açıp okuyoruz ya Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nu! İşte sen de öyle yap; açıp yeniden oku, emin olma, ayrıntılarıma göz at, o zaman daha çok seveceksin beni... (meçhul sevgiliye mektuplar-5)


***


Sevgili Olmayan Sevgili,

GSM operatörleri bile en az 24 ay taahhüt alıp taahhüt bozulduğunda cihaz iade koşulu koyuyor. Ben de senden taahhüt almaya karar verdim, kalp iade koşullu! Yarın bir gün beni terk edersen kalbimi geri isterim, kırıksız ve hasarsız şekilde!!! (meçhul Sevgiliye mektuplar-6)

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ