Şarkılarımı Özledim!

Şerefe!

Gotye şu sıralar fazlaca gündemimde. Yerinizde olsam önce klibi izlemem, sadece şarkıyı dinlerim... Ben ilk dinlediğimde beynimde film çekmiştim neredeyse. Fazla teatral bir şarkı olduğu kanaatindeyim. Klibi izlememeniz konusundaki uyarım ciddidir. Sonra izlersiniz, boşverin. (Klip de ayrı şahane o ayrı mevzu)

Adı 'coming back' olan bu şarkıya şerefe dememin sebebi de kendimi yalnız hissettirmemeyi başarmasıdır. Kadehimi tokuşturduğum şarkıdır.

Bu arada bugün o kadar çok sıvı tükettim ki bu geceden sabaha kuru olarak çıkabilirsem çok mutlu olacağım! Sabah kahvaltısında siyah çay ile başlayan yolculuk, Doğadan Büyülü Bohça-Chai (ki bayılıyorum, ballı şahane oluyor), Doğadan Büyülü Bohça-Elmalı, 2 sürahi kadar su, ardından süt+Malibu+kırık buz (şu an Ankara yollarında olan güzel dostum V.'nin hediyesi Malibu ee adam cücüğümü biliyor benim!), o da yetmeyince sade soda ve yine bardaklarca su ile devam etti. Sıvı tüketim miktarım tavan yapmış vaziyette. Nedenini de çözebilmiş değilim, vardır bir sebebi bu kadar dil damak kurumasının. 

Bir de son bir şey söylemek istiyorum. Söylememek için kastım kendimi bildiğiniz ama yok olmuyor! Şimdi şu güzel şarkıları icra eden pek kıymetli Gotye, dilimizde çekilebileceğiniz anlamlar nedeni ile ne zaman sizi dinlesem aklıma "g.tümü ye" kelimeleri geliyor. Ben mi fesatım ha? İnsan dünya piyasasına da açılırız, gün olur devran döner diye az düşünür de başka dillerde ayıp(!) anlamlara gelen kelimelerden uzak durur. Bildiğin götye işte. Hafif İngiliz aksanı ile (goat) kurtarabiliriz ama Amerikan'a vurunca olmuyor güzel kardeşim. Beni de böyle çirkinleştirdiniz, yazıktır.

Yalnız ben bu Gotye'yi bildiğin çok seviyorum! Ne zaman dinlesem beynim renkleniyor. Resim yapmaya bile yeltendim.  

Yorumlar

  1. kendimi esnemekten alamıyorum yataktan kalkıyorum ama salondaki kanepeye kapaklanıyorum bahar yorgunluğumu şenliğimidir anlayamadım gitti sen baya bir döktürmüşsün okudum hepsini bir merhaba demek istedim

    YanıtlaSil
  2. Rögarım bende de vaziyet aynı! Sürekli esniyorum. Öyle böyle değil. Saatlerin ileri alınması ve bahar çarpması neticesinde bu hallere düştük! Benimki de nasıl bir uyumaksa artık, dün gece uyandığımda Japonca bir kanal izlediğimi fark ettim. :) Beynim de kitleniyor.

    YanıtlaSil
  3. japonca :)) ya dün akşam saat 10 da yattım yanii uzun zamandır bir ilk neyse gece saat 2 gibi uyandım susamışım ama sabah oldu zannediyorum aa bi baktım daha gece tv açık mutlu oldum uyumaya devam üstüme de bişey almamışım kanepedeki yastıklara sarılıp büzüştüm sabaha kadar neyse hesapta 7.30 da kalkacaktım 10 da iş yerine ancak geçebildim

    YanıtlaSil
  4. Japonca ya :) Bildiğin izliyorum ben o kanalı hala. Japonları izlemek hoşuma gitti, içimi açıyorlar. Tavsiye!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ