Hangisi Ben?


Sıkıldım ciddiyetten, düzgün ve kuruntulu cümlelerden. Konulu yazılardan. Kafam o kadar dolu ki boşaltmak için kendim bile çıkarım bedenimin içinden. O yüzden oyunlar oynuyorum. Gerzekçe fotoğraflar çekiyorum, bloguma ekliyorum. Falan filan...

Bugün çalışma saatlerim boyunca ter döktüm durdum, onca dosyanın arasında, yığınla harfin arasında kayboldum. Bir ara can sıkıntısından fotoğraflarıma bıyık çizdim. İzzet Altınmeşe beni kondurdum suretime! İçtiğim ilacı ne zaman bırakabileceğimi düşündüm, içimdeki iyi benin o ilaçtan kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ettim! Bu sorunun günlerdir zihnimi meşgul ettiğini fark ettim. Akşam içeceğim vodkanın hayalini kurdum, ofis buzdolabındaki kolayı bira sandım ve yok artık dedim!

Havayı kolladım. Sıcak mısın soğuk musun arkadaşım dedim! Elma dersem çık, armut dersem çıkma dedim. Yaklaşınca sıcak, uzaklaşınca soğuk diye bağırdım! 

Tüm bunlardan sonra akşam oldu. Ve ben sustum. Yazı başladı ardından. Önce gözlerimle sevişti harfler, ardından parmaklarımla.

Erkin Koray "dört nala gelip Uzak Asya'dan" dedi... "Bu memleket" dedi... "Bizim!"


Şimdi deee tüm bunlardan kaçmak için bir sorum var. İlk doğru yanıtı verene bir kitap hediye edeyeceğim. Blogumun ilk hedaayesi!

Seçeneklerim:
1-) İhsan Oktay Anar - Puslu Kıtalar Atlası (çünkü bende iki tane var - ne cimriyim!) :)
2-) Pınar Kür- Bir Cinayet Romanı
3-) Murat Menteş- Dublörün Dilemması

Kazanana diyeceğim ki seç birisini! :) Evimdeki kitaplığımdan alıp yollayacağım, yolladıktan sonra da kendime aynısından bir tane daha satın alacağım!

Sorum şöyle: Aşağıda gördüğünüz tüm ayaklar ve ayakkabılar bana ait tamam. Peki hakkımda okuduklarınızdan yola çıkarak, sizce en çok hangisi ben?








Yorumlar

  1. Anti-deprasan filan mı kullnıyorsun?

    Sadece fotoğraflar arasında bir ön eleme ile sondan ikinci olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu ayakkabıların fotoğrafını çekerken diğerlerine göre daha özenli bir duruş var.

    YanıtlaSil
  2. Antidepresan kullanıyorum fakat sebebi depresyon değil. Depresyonda olmadığım nadir dönemlerden birindeyim hatta. :)

    Yıllardır süren yoğun baş ağrıları nedeniyle kullandığım bir ilaç. Yıllar önce migren teşhisi konulmuştu ve yıllardır migren ilaçları içiyordum. Bir ara beyin kanamasından dahi şüphelenildi en sonunda çözemediler sebebini.

    Son gittiğim doktor sebepsiz yoğun baş ağrısının vücuttaki endorfin hormonunun azalmasından kaynaklanabileceğini söyleyerek antidepresan verdi. 4. ayımdayım ve gerçekten 4 aydır sadece 3 kere falan başım ağrıdı. Bu benim için muhteşem bir şey çünkü 3 ay öncesine kadar başımın delicesine ağrımadığı tek bir gün neredeyse yoktu.

    Bu arada cevabı şimdilik söylemiyorum, diğer tahminler de gelsin sonra... :)

    YanıtlaSil
  3. Garipmiş gerkçekten. Kilo aldırma, terletme vb. yan etkileri olabiliyor anti-depresanların bunun yerine endorfin arttırıcı yiyecekler ve salgıyı destekleyici vitaminlere başvurmak ilaç almaktan daha mantıklı gibi geliyor bana insan sağlıyı için.

    YanıtlaSil
  4. Ben en sonuncusu olduğunu düşünüyorum.. Aslında hepsi sensi tabi de.. :) En sonuncusu biraz daha müzikle ilgili ve daha özgür bir ruh sanki.

    YanıtlaSil
  5. @Vladimir: Sen benim özgür yanımı daha yakın bulmuşsun demek. :)

    @Adsız: Tabii bu da bir bakış açısı.

    YanıtlaSil
  6. Adsız adını de, cismini ver ?

    YanıtlaSil
  7. sen babet insanısın spor ayakkabılarda rahat edersin amam mesleki ciddiyet seni yükselen topuklara zorluyor

    YanıtlaSil
  8. Ee Rögar orada iki tane babet var. Birini seç bari! Mıtteşem yarışmama sen de katıl. :)

    YanıtlaSil
  9. Doğru cevap geldiği için yarışma bitti. :)

    Rögar'ın seçimi en çok ben olandı. Doğru bildin! Ki ayaklarımı en sempatik şekilde tuttuğum fotoğraf olmasından da aslında bu ayakkabıya olan sevgim anlaşılabilirdi.

    Eğer sen bu seçimi gerçekten beni yazılarımdan tanıdığın kadarıyla yaptıysan, bravo derim! Kafadan attın da tuttuysa o zaman "bi' git!" derim. :)

    Blogumdaki "iletişin" kısmından mail atıp bir gönderi adresi ve hangisini seçtiğini iletirsen kitabın en kısa zamanda elinde olacak.

    Aklımda o üçlüden senin için seçtiğim bir tane var aslında. Bakalım ben de senin istediğini bilebilecek miyim?

    YanıtlaSil
  10. yayınladığın fotoğraflardaki senden yola çıkarak tahmin ettim
    yazdıklarınında katkısı var elbet
    hediye için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ