Morcheeba Step 1-2-3-4-5!

Morcheeba dinlerseniz, hayallerinize dokunduğunuzu sanabilirsiniz!
Bu tehlikelidir. Tehlikeli diyorum, yine de yapın diyorum.



Bir kaç tüyo vermek gerekirse;



1-) Morcheeba dinleme faaliyeti bitmek üzereyken, göz kapaklarından evvel, nefes burun ve/veya ağız kanalından açılmalıdır. (Boğularak ölmemek için tabii ki!) Gözleriniz işgüzarlık edip nefesinizden erken davranırsa kör olma riskiniz vardır.



2-) Morcheeba dinlerken hırsızlık yapabilirsiniz. O denli parmak ucunda hareket edersiniz ki kimseciklerin ruhu duymaz. Herhangi bir ruhun duyması halinde tarafımca sorumluluk kabul edilmez! Beceriksizlik kati ve şahsi bir yaradılış özelliğidir!



3-) Morcheeba dinlerken uykuya geçildiği takdirde göreceğiniz paranormal rüyalar sabaha çıkmanızı engelleyebilir. Sabaha çıksanız bile çıktığınız sabahtan memnuniyetsiz olmanız yüksek ihtimaldir. Çünkü hiçbir sabah, gördüğünüz rüyadaki sabahın yerini tutamaz.



4-) Morcheeba dinlerken aşıksanız burnunuz düşebilir. Kokular gelir, gelir gelir gelir... Burnunuzu sizden alana kadar kokar, sonra da çeker gider. Siz burnunuzu kaybettiğinizle kalır ve onu geri alamazsınız. Rivayete göre burnu bir şarkı tarafından çalınan kişiyi melekler sevmez, bu yüzden de burnunuzu getirecek bir meleği beklememeli, burnunuzu O'nun kokusuna teslim ettiğinizi kabullenmelisiniz.



5-) Morcheeba dinlerken veyahut hemen dinleme sonrası blogunuza yazı yazmamalısınız. Yazarsanız işte aynen buna benzer! Hatta 5'e kadar saymayı bile unutabilirsiniz...





Dahasını merak edenlere klipli orijinal numune benden hediye! ;)

Bu hediyemi kabul eder miydiniz? Bu sefer gözler açık lütfen...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ