Momom


Sizi Ankara'dan bir güzellikle tanıştıracağım... Momo.  Mahallemin güzel esnafının güzel kedisi Momo! Bu Ankara seyahatimde Annem'den ve can dostum V.'den sonra bana en katışıksız sevgiyi gösteren canlı O'ydu.  4 tane de yavrusu olmuş ama ben onları göremedim maalesef. Aslında  yavrulardan birini benimle İzmir'e göndermeye bile niyetlendiler ama ben kıyamadım. Bir yavruyu annesinden ayıramam... Ne olursa olsun!

Momo, sanki yıllardır yolumu gözlüyormuş da beni görünce tarifsiz bir sevince bürünmüş gibi koşa koşa geldi yanıma! Zıpladı, oynaştı, sırnaştı. Ondan sonra bir güzel kendini sevdirdi. Ardından da böyle şahane pozlar verdi. Fonu bile güzel olsun diye yardımcı oldu bana! Şu kırmızı çiçekler eşliğindeki güzelliğe bakar mısınız? 

Patisini öptüğüm... 

Yorumlar

  1. Güzel bir paylaşım..

    http://www.youtube.com/watch?v=-DcOEl_WH2M&feature=related

    YanıtlaSil
  2. Çok masum bir bakışı var..kedileri seviyorsun..İzmir de mi kalıyorsun.?.:)

    YanıtlaSil
  3. Evet sevgili crazy, İzmir'de yaşıyorum. Kedileri çok seviyorum, bana çok iyi geliyorlar, bazen kendimi öylece, bır kaldırıma atıp yanıma yöreme gelmelerini bekliyor sonra da kimseye aldırmadan zamanımı onların yanında geçiriyorum. Sakinleştirip mutlu ediyorlar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ