Kendimi Çizdim :) Seviye- İlkokul 3


Yorumlar

  1. Balıklar kırmızı; tutku... Büyük balık solda, ortada küçük ve hemen yanında ortanca balık; Aile kurma arzusu... Su birikintisinin ucu bucağı var, sığ dar bir alan, sarı renk hakim; güven arayışı, açık denizlerden ve risklerden kaçma isteği, sığınağına çekilme, bilinmeyene mesafeli duruş, aileyi güvende tutma... Sonbahar renkleri, yalnızlık ve hüzün, belki hafif bir depresif titreşim... Eller önde kenetli, hayallerini sunmuş, kabul etmiş tümüyle uysallık... Harekete geçme isteği yok. Bekleme hali... Gözler anime... Kendini başkasının gözlerinden tanımlama, güvensizlik işareti...

    Bu da benden posta gazetesi düzeyi yorum olsun o halde... :)

    YanıtlaSil
  2. @Murat: hey yavrum hey! ne sandındı? :) daha dur sen ne şaheserler çıkacak. :p

    YanıtlaSil
  3. @Vuslat: Bütün yorumu anladım. kabul ettim. bir yer hariç: "Gözler anime... Kendini başkasının gözlerinden tanımlama, güvensizlik işareti..."

    Gözlerimi görmeyen bir insan olsan anlayacağım da bu gözler başkasının değil bizzat benim gözlerim. :) Güvensizlik artık yok.

    YanıtlaSil
  4. Ne yani, kıskanmış olamaz mıyım gözlerini :) Senin gözlerin elbette, ben çizim şeklini ifade etmek için dedim... Adını hatırlayamadığım bir japon çizgi karakterinin gözlerine birebir benzetmişsin ya da bana öyle geldi... -Dikine göz bebekleri- Ayrıca yaptığım yorum gerçeklikle ilgili değildi ki, tamamen klasik bir yorumdu. Hani şu Posta vb. gazetelerde yapılan türden. Gırgır amaçlı... :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel ve masumane bir resim. Çocukluğun içinde saklı senin.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel, bayıldım ben. Liliş'in resimleri gibi, harika;p Orada balıklara yem mi, yoksa suya para mı atıyorsun dilek için, Nouvelle? Bu önemli bir bilgi sanatseverler için, bilirsin;)
    A, unutmadan bir de, gözler resimde nasıl da belirgin, çok güzel. Ee, model güzel tabii;)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. justine, bana yakın olanlar dilek parası.
    ama uzaktaki üç damla benzeri şeyin ne olduğunu ben de hala anlamadım.sanırım gözyaşı olsun diye çizmişim artık uzaklara gönderdiğim, suya akıtıp akıntıda bıraktığım gözyaşı. :)

    teşekkür ederim bu arada. ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ