Pembe Bir Burnun Dayanılmaz Çekiciliği!



İşte uzun zamandır gördüğüm en yakışıklı ve karizmatik beyefendi! (Beyefendi mi bilmiyorum ama ben öyle hissettim.) Kendisine görür görmez vuruldum, bir kaç dakikadır aşk yaşıyoruz. Bakışıyla günüme neşe kattı! Sizinkine de katsın diye paylaşıyorum.  

                                     :)

                                                                Daha fazlası  için:

Yorumlar

  1. Önceki bir yazında kediler ve liderler arasında bir diyalekt kurmuş ve hepimiz bir gün kedi olacağız demiştin... Fikrin ne kadar doğru bilemem belki haklısındır. Ama tezini doğru kabul ettiğimi varsayarsam sen kesinlikle MAO'yu bulmuşsun... Yoldaş bu şekilde daha önce de resimlenmişti :)

    Kanıt için: http://www.eartharchitecture.org/index.php?/archives/883-Chairman-Mao.html

    Not: senin paylaştığın güzel bir resmin var bir yazında gülerken kendini çekmişsin komik, hoş bir şey... Neşe katıyor... "Tanrım 2008'de..." diye yazının olduğu kedi fotoğrafına bir bak istersen...

    Not'a Kanıt:http://www.gruphepsifanclub.net/komik/191946-kopacaksiniz-melek-kediler-komik-kediler-girin.html

    YanıtlaSil
  2. İnanamıyorum muhteşem!
    Evet Bu Mao ve şu ikinci linkteki de benim! :)
    (Bu arada Mao'yu hiçbir zaman yakışıklı bulmadığımı itiraf etmeliyim fakat kedi hali yakışıklı olmuş!)
    Nasıl keyiflendim nasıl keyiflendim anlatamam, hem de mesainin en sıkıcı şu vaktinde!Çok teşekkürler Vuslat! Gözlemlerin çok başarılı ve elbette buna şaşırmıyorum çünkü yazılarında ne kadar kuvvetli bir gözlemcilik kabiliyetin olduğunu açık ediyorsun.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  3. Allah bunlara pembe gücü vermiş insanları fena halde yamultmak için. Öhö Öhöö ! Bu işin üç asal elementi var hepsi de bunlarda.
    1-Pembe bir dil.
    2-Pembe bir burun.
    3-Pembe patiler.
    Bu üç elementten biri veya üçü ile karşılaşan şol insanoğlu yamula... buyurmuş...
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  4. :) "Pembe gücü"! Kesinlikle doğru teşhis. O patiler beni çok fena yapıyor. Hele dokununca tadılan o mutluluk hissi yok mu! Bi' pati olsa da dokunsam. Puffff.

    YanıtlaSil
  5. Amanın amanın sen böyle söyleyince ben de bir his his oldum. Kriz öncesi hallermidir nedir bilemiyorum. Köşe başından bir tane bulup bir kaç deniz yıldızı mama karşılığında eve atılıp mutlumu olunmalı nedir..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ