Vaziyetler!


Bazen size de oluyor mu? 

Zevklerinizi kaybettiğiniz, kendinizden epey sıkıldığınız, dinlediğiniz her şarkıdan bunaldığınız, geçen günlerin ayniyetinden usandığınız, duramadığınız, gidemediğiniz, okuyamadığınız, anlayamadığınız, susamadığınız, deliremediğiniz. 

Ben gerçekten iyi değilim bu aralar. Yazamamak zaten ayrı bir dokunuyor. Hayal gücü deseniz nanay! Rüyalarım bile eski yaratıcılığını yitirdi. Eskiden rüyamda yeni ırklar yaratırken şimdi hayatta en tiksindiğim kadının ayağını görüyorum gece boyu. 

Yar bana bir eğlence, n'olur gözünü seveyim! :( 

Yorumlar

  1. Profilindeki resmin değişmiş.. Bu bile bir atraksiyondur. Bence iyiye gideceksin. Bu sayfaya geldiğimizde inanın feyz alıyoruz biz. Samimiyet ve objemktivite..

    Hacivat ve karagözün ağzından ahir zaman ilişkilerini taşlayan bir replik yazabilirsiniz. Bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Profösör,
    İşte zaten ben ne zaman kendimden sıkılsam profil fotoğrafım değişir. Hele ki en sıkılgan zamanlarımdaysam, hiç durmadan değişir. Bazen ise tamamen saklanırım.

    Ne kadar yüreklendirici bir yorum olmuş bu. Lakin ben sürüklenirsem kimseler tutamıyor. İşte şimdi tam o kaygan taşların ucunda duruyorum. Ayağım ha kaydı ha kayacak.

    YanıtlaSil
  3. Tatil dönüşünün ilk günleri için oldukça karamsar bir yazı olmuş ama atlatırsın. Ben de dahil tanıdığım bir çok insan böylesi dönemlerden geçtik. Ama geçici, rahat ol.
    Hepsini atlatacağına inanıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Of Vuslat off be! Atlatsam da yeniden musallat oluyor. Şu ilaç darmaduman etti beni bu ara...

    YanıtlaSil
  5. Fena be Rögar. Seni az çok biliyorum, arada sende de teller kopuyor. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ