Nefretin Doruklarındayım!

Emre Aydın'ı oldum olası sevmedim. Hatta ilk dinlediğimde "aha şaka olsa gerek bu, hani lisede dalga geçtiğimiz söyleme tarzı vardı ya adam resmen tutmuş o şekilde albüm yapmış" diye düşünmüştüm. Çok dalga geçilir yazık, bu ne ola ki böyle demiş idim fakat şimdi anlıyorum ki ben bir satış-pazarlamacı olsam şirket batırabilirmişim. Çünkü benim dalga geçilir dediğim şahıs aldı, yürüdü, gitti... Ama ben "şşş" "şşş" şeklindeki söyleme tarzına hala deli oluyorum ve bunu herhangi bir şeyin değiştirebileceğini de sanmıyorum! Bütün kelimeleri ağzında şişire şişire kelimelere ne olduğunu şaşırtıyor adam!

Ya tamam sevene saygım var, dinlesinler, çocuk da müzik adına çaba gösteriyor bu ayrı mesele ama bir yerde durmak lazım!? Bu ne arkadaşım! Alt komşum iki gündür bana zorunlu Emre Aydın dinletisi yapıyor!!! İşin garip tarafı bu alt komşu, kendileri hakikaten şahane piyano çalan bir insan. Kıskanmıyor değilim! Hatta o piyano çalarken tamamen bir sessizliğe bürünüyor ve çaldıklarına kulak kesiliyorum. Az önce Chopin'den C minorler falan çalıyordun birader! Huşu içerisinde dinliyordum, sonra bir anda kesip Emre Aydın'ı bangır bangır "şşş"latıyorsun, olacak iş mi? Basslardan ayak altlarım titriyor! Sen bana psikolojik travma mı yaşatmaya çalışıyorsun? Şu yüzden kahvaltı yapamadım hala! Sinirlerim bozuldu.

Nolur, artık daha fazla Emre Aydın dinlemek istemiyorum! Hey ya Rabbim sen yardım et. Emre Aydın'a karşı duyduğum nefret şu an doruk noktasında. Bugün Pazar ya Pazar... Yok yok fettanlaşmanın vaktidir. İnip kapı çalmaca... Ben gidiyorum hakkınızı helal edin!

Yorumlar

  1. sakin ol dostum sakin!

    biliyorsun ne yan ne karşı komşular war. gecenin bilmem kaçında kuru soğan isteyen.. :\

    buna şükür..

    YanıtlaSil
  2. Gazan mübarek olsun! Benim de bir arkadaşım sürekli o adamı dinliyor. Bozmak istemediğimden yüzümde aptal bir gülümseme öyle bakıyorum. Nasıl Vuslat güzel şarkı değil mi? (Suratta aptal bir gülümseme) Bu şarkı nasıl beni adeta uçuruyor. Sen ne düşünüyorsun Vuslat (duymamazlıktan gel) Evet Vuslat nasıl şarkı? ( İlginç tabi ilginç -bir dikkat dağıtma numarası- Ee demek sana öyle dedi o kız ayıp etmiş) Ya sorma ya ne varmış penim saç rengimde doğal rengi boya değil valla... Bir çeşit kabus senaryosu! Sanırım bu cesaretten aldığım esinle ben de bu gece yarısı ulaştığımda arkadaşımın kapısını bir çalacağım... Artık gerisi hayat... :)

    YanıtlaSil
  3. @FKH: Yazıyı mı okudu nedir, ben yazdıktan 5 dk. sonra kesildi ses. :) Fettan power'a gerek kalmadı.

    @Vuslat AKTEPE: O yorgunlukla Emre Aydın dinleyebilecek gücü kendinde bulabilirsen tıklat bakalım kapısını. Ayrıca o nasıl bir saç rengi acaba? Bende merak uyandırdı. :) Ama ben sevmezsem, beğenmezsem söylerim, sevmediğimi açık açık ifade edebildiğim tek alan müzik ve edebiyat. Sonuçta senin arkadaşın da Emre Aydın'ın yapımcısı falan değildir sanırım. Bence söyle, kurtul bu azaptan. ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ