Düşerken*

Kimse beni bunun için suçlayamaz! Ne kimseden bir şey çaldım ne de teşebbüs ettim! Ben sadece bulunduğum yerde durup duruyordum. Beklemedeydim, el frenim de çekikti! O zaman hayat benim başımda böyle kabaklar patlatmasın! Tutup da güzelim çiçeği avucuma düşürmesin. Yani kimin kafasına öylesine yürürken şu çiçek düşse, ardından da vücudunda yürür gibi salınıp avucuna kaysa benzer şeyi düşünecektir! Sanki sanki aşka dair bir şeyler çok yakınlarımda... Ya da buna inanmak istiyorumdur kimbilir!



Aslında kendime sözlerim vardı, çok heybetli sözler veririm kendime duysanız şaşarsınız. Bu sefer de şu güzelim çiçek bozdu niyetimi, vallahi ben bir şey yapmadım!

Bu çiçek bana Air'in çok sevdiğim cherry blossom girl şarkısını da hatırlattı...


*Çalıntı başlık: Nick Hornby'nin aynı isimli kitabından... (Bilinçli bir tüketücü olarak telüf haklarına da saygılıyızdır!)

Yorumlar

  1. Arbeit macht frei signora..vergiss es..

    YanıtlaSil
  2. bakınız D. hanımcım, sizi hiç tanımasam bir dönem aldığım ilham dolu iletişimden referansla şunu diyebilirim: nush ile uslanmayana etmeli tekdir,, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. velhasılı sizin hakkınız kötektir. ama ruhunuzda hasıl olan idiopatik psikoz bölgeye,, direkt bedeninize değil.. yoksa atalarımız gibi sadist değiliz, inceyiz cicim,, inceyiz..

    YanıtlaSil
  3. incesinizdir efendim biliriz, biliriz de huşu duyarız! Lakin benim varoluşum aşktan sebep, o nedenle ne kadar vurulursa vurulsun şu mezkur idiopatik psikoz bölgeye daha da vursunlar, ben aşık olmaktan geçmeyeceğim diye haykıracaktır! Akıl almaz delilerin en kavuklu perisi olduk bilmez misiniz?

    YanıtlaSil
  4. Biliriz efendim, bilmez miyiz. Ne kemo- ne de psiko-terapi merhemdir bu yareye, biliriz.
    Lakin bir yöntem mevcuttur. Rammstein dinleyin. Çok iyi bir terapisttir kendisi hele son albüm ve son hit parçası(pussy); sevmeye muktedir, vicdanınıza dokunan tüm sinir uçlarınızı dağlayacaktır bikauz of dı men arts. Ay em siriyıs!
    Bu arada havuç var mı sizde?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ