Mefisto'ya Açık Teşekkürüm Olsun! :)

Sevgili Mefisto,

Sen beni izliyormuşsun ben seni izlemiyormuşum, bugün idrak edebildim. Öncelikle özür dilerim.

Benim sanal dünyada belki de tek sevdiğim yazı alanı olan bloga düşkünlüğüm bir kaç gündür çeşitli olayların getirdiği mutluluk ile perçinleniyor. Bunlardan bir kısmı burada anlatamayacağım güzellikte olduğundan aktaramasam da bugün yaşadığım şeyi aktarabilirim.

Bugün Mefisto'yu izlemeye başladım. Hali ile yeni bir şeyler yazdığında, artık okuma bölmemde onu da görebiliyorum. Bir video paylaşmış ki ben bunu izleyince, bunca yıldır bu adamı nasıl görememişim, nasıl olup da bir yerlerde denk gelememişim diye başlayan bir oburlukla bütün şarkılarını dinlemeye başladım. Kendime çok kızdım bu kadar geç karşılaştığım için. Gerçekten yok böyle bir güzellik! Ruh halime mi paralel düştü, yoksa başka bir şey mi bilemedim ama hakikaten sanat böyle bir şey. Adam muhteşem çalıp söylüyor. Derin hüznü, gerek sesinden gerek müziğinden seziliyor.

Mefisto'ya beni Halil Sezai Paracıkoğlu ile blogu vesilesi ile tanıştırdığı için ve ayrıca bu güzelliği sakınmadığı için teşekkürü borç bilirim.

Hatta o kadar sevinçliyim ki itiraf ediyorum bir ara tacizci adamlar gibi "benimle arkadaş olur musun Mefisto, lütfen?" diye yazmak geldi içimden. :) Sonra kendimi engelledim, korkuya mahal vermemek adına. (Fakat buraya yazınca teklifimin geçerliliğini de devamlı kılmış oldum, ne kadar akıllıyım değil mi? Karşılıklı içeriz bu adamı dinleyip, güzel olur. Gerçekten normal bir insanım, sapık değilim ben. -burada masum surat, kafa öne eğik, gözler yukarıya doğru-)

Ben de şu şarkıyı paylaşmak ve sizden bu adamı sakınmamak isterim.


Ya Mefisto hakikaten teşekkürler. :)

Yorumlar

  1. deme öyle özür filan, utanırım yemin ederim. bi de içe kapanık, rezil bi insanım ben. hani madem arkadaşız, bil istedim ;))

    YanıtlaSil
  2. :) her türlü mutlu ettin beni. Şarkıyla da yorumla da. Bugün böyle bir güzellik geldi senden. Ben de utangacım normalde de senden utanmadım niyeyse. (eh madem sen de bil.)

    YanıtlaSil
  3. bende fırsatını bulmuşken ikinize ayrı ayrı teşekkür edeyim beli incinmiş evde pineklerken rakı içirdiniz bana :)

    YanıtlaSil
  4. Aynen Rögar, insanda rakı içme isteği yaratıyor! Doğrudan. Bu arada geçmiş olsun, umarım o bel fena incinmemiştir. Çünkü bel ağrısının ne beter bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Hem rakı ağrıyı söker atar, boşversene sen. :p

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ