Siz Hiç Aynı Gün İçinde 2 Kişinin Katili Oldunuz mu?

Bundan sonra bir katilin blogunu okuyacaksınız, dolayısıyla bu andan sonra seçim sizin. Kalıp gitmekte özgürsünüz.





Bugün iki kişiyi öldürdüm. Hiç de zor gelmedi. Çünkü öldürdüklerimden bir tanesi zaten uzun zamandır can çekişen bir konunun öznesiydi. Diğeri ise yıllardır hah işte tamam budur diyemediğim bir dostumtrak. (bu eki "olamamışlar" için kullanıyorduk değil mi? Örnek: sarımtrak- sarı gibi ama sarı da değil.) Benim sarım da güzelim bir sarı değildi işte bu dostlukta. İshal olmuş bok sarısına dönmeye başlamıştı.





En içinden çıkılmaz hallerimde bir kere bile elini uzatmamış, hatta "öylesine" bir telefon konuşmasını dahi çok görmüş bir insana kaç kişi dost diyebilir? Ben demiştim... Üstelik de 3 dostum var diye sınırlı parmaklara sığrıdırıp; birisi de "O" demiştim! O'nunla ayrı şehirlere düşmüşken deli gibi özlemiştim. Zaman zaman ilan-ı aşk minvalinde mesajlar atmış, dayanamayınca bir sevgiliyi arar gibi telefonlara sarılmış, hiç mi olmadı yanına koşmuştum!





O ise en zor günümde, beni azıcık tanıyan bir insanın bile yapmaya çalıştığını yapmadı benim için. Sıkıldı! Bir dostunun, bir tanecik derdini sırtlanmayı, azıcık ucundan tutmayı bile denemedi. Oysa ben O'nun derdini koca koca çuvallarda da olsa yüklenirdim, küçücük çıkınımla da herkesten gizli bunca zaman bulamadığı mutlulukları kaçırır götürürdüm O'na. Çok küskünüm, gerçekten! En iyisi bu can çekişen şeyi tamamen bitirmekti. Çektim vurdum. İçim de sızlamadı.





İkincisi, o da geçmişten bir herifço. Ne olduğu belirsiz bir ilişki. İlişkiden kastım sevgililik falan değil; geçtim ben o işleri! Tuhaf şakalar yapan, tuhaf davranışları olan. Zaman zaman bedenime ve maneviyatıma sonsuz bir sevgiyle sarılıp, çoğu zaman da iteleyen. Bir gün çok uzaklara benimle yolculuk etmek isteyip, ertesi gün bir "hayran"lıktan bahseden. Sözüyle özü birbirine uymayan, tanıyıp tanımadığımdan hiçbir zaman emin olamadığım, hiçbir zaman inanamadığım ve bu konuda haklı olduğumu bana defalarca gösteren. Of sıkıldım. Kısacası dengesizin teki! Ben dengesizim diye dengesizleri sevmek zorunda değilim! Çektim herifçoyu da vurdum. Alnının orta yerinden. Bir daha dirilemesin diye, daha önceki gibi karşıma çıkmasın diye.





...





Siz hiç aynı gün içinde 2 kişinin katili oldunuz mu?


Ben oldum...


İçim de sızlamadı.


Yorumlar

  1. Mahallenin çilekeş bakkalı kapanırken veresiye defteri de yakılır.. Ne aga kalır, ne paşa.. Ne alacaklı kalır, ne borçlu..

    Yürek ki ah o deli yürek, içinde bir gram ateş olsun; grossmarketlere, hipermarketlere, Avmlere dönmek ister. Hedefi büyütmek, en iyisini yapmak ister artık.. Şimdi o noktadasın.. Aç kendini mikro-makro iktisada, serbest piyasa ekonomisine... Kârın geleceği o derin membağa..

    Yarın senindir...

    YanıtlaSil
  2. Hayattan eksilmek üzücüdür bilirim. Kayıpların için üzgünüm. Umarım sahte olduğuna inandığın tüm o değerlere bu kez doğru bir biçimde tam anlamı ile kavuşursun. Hem boş ver insan en iyi fırtınalı havalarda sınanmalıdır. Açık maviliklerde her şey güzel görünür bireye...

    YanıtlaSil
  3. ben bir keresinde toplu katliam yaptım o gün bugündür kafam rahat iyi yapmışsın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ