Michael Travesser Kültü

  • İsmi Wayn Bent ama o bunu kendisine yakıştıramamış olacak ki "Michael Travesser" olarak değiştirmeyi uygun görmüş!
  • 1941 doğumlu, yani bildiğiniz "koca adam"! (Müridleri arasında çocuklar ve "koca adamlar" mevcut.)
  • Daha önce "Seventh-day" (7. gün) kilisesinin papazı iken 2000 yılında Tanrının kendisine mesih olduğunu ilan etmesi üzerine(!) müridlerini de toparlayarak New Mexico'da dünyayla bağları kısmen kopuk bir çiftlikte yaşamaya başladılar. (Internetleri var yani Zeki Müren de beni görebilir; sözlerime dikkat etmeliyim, sinirlenir , bir emir yollar beynime nüfuz eder, kendimi New Mexico'da buluveririm valla!)
  • Travesser'in kehanetine göre 31.10.2007 gece yarısı dünyanın sonu gelecekti.
  • Kehanet istediği gibi şekillenmemiş olacak ki ağız değiştirdi ve 31.10.2007 gece yarısından sonra bunun "vücut değiştirmek" anlamına geldiğini söyledi.
  • Pek çok kişi ve medya bu kehanetin sonucunun toplu intihar ile sonuçlanabileceğinden endişeleniyordu.

Bu adam ve müridleri hakkında yapılmış kısa bir belgeseli izleyerek bile narsizmin doruklarında, şizofreninin yamacında bir insan olduğunu gözlemleyebildim. Yalnız bu zararsız bir narsist değil! Son derece tehlikeli ve zararlı öyle ki ileride ismini "azılı seri katiller" arasında bile görebileceğimiz düşüncesindeyim. Bakışlar o vaziyette anlayacağınız... Kendisi mesih olduğunu, Tanrının ona bir takım emirler verdiğini -emirlerin çoğu da niyeyse(!) cinsel içerikli-, bu çiftlikteki yaşamları ile dünyanın kötülüklerinden arındıklarını iddia ediyor. Bunu yaparken erginlik yaşının altındaki genç kızlarla çırılçıplak, sereserpe yatakta yatmayı(bu bize aktarılan kısmı ama küçük kızların anlattıklarına bakılırsa bir cinsel birleşme söz konusu olmuş fakat sanırım adamın performansı fena olmayacak ki kızlar "o anda cennete girdiğimi anladım" falan diyor :)), 7 bakire ile ayin yapmayı da kendine mübah görüyor. İlginç bir fantezi doğrusu!!!

Adam resmen manyakça fantezilerini gerçekleştirmek adına din kisvesi altında, insanların din karşısındaki zayıflıklarını da kullanarak abukluğun ötesinde bir şeyler yapıyor. Oğlunun karısı ile bile cinsel ilişkiye giriyor. Adam bunu anlatırken oğlu başını duvarlara vuruyor, acı dolu gözlerle bakıyor ve kendisini aklamaya o kadar meraklı ki Tanrının bu emrinin acımasız olduğunu dahi ifade edebiliyor.

Ben daha anlatmayayım da siz şu tüyler ürperten videoya göz atın isterseniz...

http://video.google.com/videoplay?docid=3964870831468902847#

Yorumlar

  1. adam hakkında tek yazan sen olmuşsun sanırım.teşekkür ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kanım çekilmişti izleyince... Adnan Hoca'dan farksız esasen.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ