Cirque Du Soleil




Cirque Du Soleil ekibi çadırını da kapıp önümüzdeki günlerde İstanbul'a geliyormuş dostlar. Fırsatı olan ve bu tür şeylere ilgisi olanlar kaçırmasın bence. Bir kaç kere TV'de izlemiş ve bayılmıştım. Sirk kültürünün, gördüğüm en uçuk hali. (Şimdi aklıma uçuk ve sirk deyince de "Freaks" geldi, o ne tuhaf filmdir allansen, konusunu çok mu düşünmüşler, bir dönem de yasaklıymış, ismine bu kadar oturan film azdır. Bu da trailer'ı!! Bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.)





İstanbul'da olsam hayatta kaçırmazdım.




Zaten bize bi' b.k yok anasını satayım!





                                                  İlgilenenler için resmi web sayfası:

Yorumlar

  1. 18 şbt-5 mrt arasıymış... bad timing :(
    Bu arada bu isimde bir film de vardı değil mi? Evet ya gerçekten kötü bir deneyimdi...

    YanıtlaSil
  2. Ya ben onu bunu bilmiyorum da bu "Freaks" çok fena bir şeydi. Vurucu olsun diye artık kimi oynatacaklarını şaşırmışlar. Şok üstüne şok yaşıyorsun. Hayata küsmüştüm.

    YanıtlaSil
  3. Benim de var öyle hayata küstüğüm bir kaç film. Mesela şu avrupa sineması daha derinlikli oluyor kardeşim diyerek derinlik sahibi ve estetik bir korku filmi umudu ile (Baştan bir tutarsızlık var tabi) Vampirlerin şafağı adlı bir film almıştım... O andan sonra koptu benden bir şeyler, Hala kendime gelemedim :) Freaks'e gelince ismi dikkatimi çektiğinden almıştım. Ama ne yalan söyleyeyim, bira cips eğlenmiştim izlerken...

    YanıtlaSil
  4. Uzatmak pahasına belirtmeden geçemeyeceğim, eğlenmek için en iyi yollardan biridir 80 öncesi korku filmlerini izlemek... 13. cuma serisi mesela

    YanıtlaSil
  5. Vampirlerin Şafağı mı o da nesi! :) Aaa çok merak ettim şimdi. Benim de şey var "Trouble Every Day". Ben böyle rezalet görmedim. Açık söylüyorum.

    Maalesef... Ben eskiden keyif almama rağmen, son bir kaç yıldır korku filmi hiçbir şekilde izleyemiyorum. Komik olanlar bile bir süre sonra zihnimde gelişerek HD kalitesinde beni esir alıyor. :)

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle kaçırmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  7. Vladimir gidersen çok kıskanacağım, söyleyeyim. :) Giden anlatır artık değdi mi değmedi mi diye olur mu? (Ona göre belki atlar İstanbul'a bile giderim.)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ