Su ve D.

Romance and Cigarette filminin en güzel sahnesidir...
2.18'den itibaren D. solmaya başlar!

The little water song.

Yorumlar

  1. Bu filmi nasıl olup da gözden kaçırdım ki... Kesinlikle bu filmin hele de bu sahnesi senle eş... Bir biçimi ile senin kendi iç dünyanın ifadesi gibi görünüyor...
    Yine de keşke daha yumuşak bir şarkı söyleseydi demeden de geçemeyeceğim.
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  2. Bu şarkıyı Ute Lemper söylüyor. Ute Lemper'ın söylediği diğer şarkılar düşünülecek olursa, bunun yumuşak olduğu bile söylenebilir aslında. Şayet filmi izleme fırsatı bulursan şarkının yerli yerine oturduğunu sen de fark edebilirsin, bilemiyorum belki de böyle düşünmezsin. :) Ancak bu sahnede öfke ve hüznün bir arada olması gerekiyor. Bu şarkı da bana tamamen bu iki duyguyu barındırdığını hissettiriyor. Benim etkilendiğim bir sahnedir.

    Peki benimle eş görmene sebep nedir? Merak ettim de.

    YanıtlaSil
  3. Su ile ilgili yaptığımız bir tartışma mesela, Sahnede Kate'in (kırk yıllık asker arkadaşım ya :) ) duygularında ki iniş ve çıkışlar... "Killing me softly" repliğinin söyleniş biçimi ile senin genele içkin yazıların... "Where is home" repliğinin verdiği duygu...
    gibi şeylerin hepsinin yarattığı toplam etki bu benzerliğin zihnimde ki yansımasına işaretti

    YanıtlaSil
  4. Bu arada söylemeden edemeyeceğim: Kate Winslet'ın "we deserve each other!" (vi dizoöv iıç adaa) deyişindeki aksana bayılıyorumm!

    Evet haklısın aslında, belki de bu yüzden izlerken ağlamıştım. Kendimi gördüğümden midir nedir! Hımh! Garip oldum yine. Kızıyorum sonra da ha!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ