Interpol. Pioneer to the Falls.



İçim ne zaman kararsa bu şarkıyı dinlerken buluyorum kendimi! Mutsuz şeyler hissediyorum, ölüm haberi alacak gibi hatta! İstemiyorum, istemiyorum, istemiyorum.
:(

Yorumlar

  1. çok acayip henüz daha parça yeni başlamışken yorum düşüyorum güzel boğazımdan yakaladın sağol

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Rögar bunu sevdiysen, Interpol'ün Lighthouse'unu da dinlemelisin. Aslında ben bu ikiliyi hep arka arkaya dinliyorum ama Lighthouse yerine bunu paylaşmayı tercih ettim.

    YanıtlaSil
  3. Bu arada "sevgili rögar" ne ya! :) Oldum ben iyice, 'teyze' oldum. Sevgili rögarmış. Hehe.

    YanıtlaSil
  4. Bu aralar tüm yazılarımı yollarda yazmak durumundayım. Şayet 8 Mart'a yetiştirmem gereken bir oyunu yönetiyorum ve bildiğin üzere yine sürüldüm. Başladığım işi bitirebilmek adına da her gün ortalama 6 ila7 saat arası yol yaptığımdan. Arabanın soğuk camına yaslayıp başımı blog okuyor ve yazıyorum. Şimdi gecenin bu saatinde yeni sürgünüme hüzünle dönerken şu müzik o kadar iyi geldi ki...
    Sanırım şöyle gönülden bir teşekkürü hakettin...
    Teşekkürler...
    Ufak not, yaşlı olmamakla beraber bende yorumlara sevgili ön eki ile cevap veririm hoşuma gider şimdi sen teyze deyince gece gece halime güldüm... :)

    YanıtlaSil
  5. Beğendiğine sevindim. Güzel de bir yol şarkısıdır bu! Ben yürürken, koşarken, vapura giderken çok dinlerim. Özel olarak bu videoyu paylaşmamın sebebi ise görüntülere takılmış olmam. Normalde bu şarkının klibi değil bu (sanırım bir filmden alınmış kareler). Hatta emin olmamakla birlikte bu şarkının bir klibi de yok diye biliyorum. Bu şarkıya bu görüntüleri yakıştıran her kimse çok iyi bir seçim yapmış diye düşünüyorum, Interpol kendisi klip çekse bundan daha güzel olmazmış Sevgili Vuslat :) Hihi.

    YanıtlaSil
  6. "sevgili rögar ne yaaaaa" :)) ne hakkaten yaaa

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ