Kova


Bu miniklere bir yaz günü rastlamıştım. İşe geç kaldığım bir gündü... Bir sonraki vapura da 15 dakika vardı. O sabah beni güldüren ilk iki şey onlardı! Kovanın içindekinin hareketlerine hayran olmuştum bir kere! Farklı bir yanı vardı bu kediciğin...



O kadar güzel oynuyorlardı ki daha da geç kalmayı göze aldım ve oturup çay-simit ve dişime yapışan susamlar eşliğinde onları izledim... Kovadaki pompik, diğer miniğin patilerine nasıl da sarıldı; tam o anda ben sevinçten çıldırdım! Ne narin bir duruş... Sanki sevgilisinin elini tutuyor haspam! :) (Ben de röntcü yalnız, yaprak arkalarında kamuflaj falan...çok pirofesyonel çalışıyorum!)


Onları izlerken üzerimdeki takım elbiseden ne kadar sıkıldığımı bir kez daha fark ettim... Yanlarına gitmek istedim fakat oyunlarını bozmaya hakkım yoktu! O yüzden sadece uzaktan gülümsemekle yetindim!



Bir vakit sonra her şeyden habersiz, kovanın içinde oyun oynayan deli fişeğin dünyayı hiçbir zaman göremeyeceğinin ayırdına vardım ve öylece vapuruma binip gittim... Bu günün en güzel yanı bana kattıkları mutluluktu!

Yorumlar

  1. Büyümek kazanılmış bir şey değildir; kaybedilmiş çocukluktur...

    YanıtlaSil
  2. Alakasız not: Şu öfkeli şirin fotoğrafın güzel durmuş...

    YanıtlaSil
  3. Hangisi ki o? Aynı anda hem öfkeli hem şirin mi olunmuş? :)

    YanıtlaSil
  4. Öfkeli şirin vardı eminim. Gerçi yıl oldu izlemeyeli ama vardı..

    YanıtlaSil
  5. Vardı ve gerçekten öfkeliydi!

    YanıtlaSil
  6. Tamam işte senin sağ profil görüntün de ona benzememiş mi biraz?

    YanıtlaSil
  7. Öfkeli göründüğünü sen söyledikten sonra fark ettim, ben sadece 'suskun' göründüğünü düşünürdüm!

    YanıtlaSil
  8. aslında kaş yapın ve burun yapın önden bakıldığında sempatik ve belki biraz cin bir görüntü veriyor ama yandan doğru bakıldığında doğal bir öfke ifadesinin potansiyelini taşıyor... Bir şekilde michalengelo şapeli gibi bir durum aslında...

    YanıtlaSil
  9. Neyse konu dışı not oldukça konu dışı oldu... Pardon!

    YanıtlaSil
  10. Olsun burası benim blogum değil mi sonuçta, her noktasında benimle kıyısından köşesinden ilgili bir şeyler olduğuna göre sorun yok, "konu dışı" diye bir şey de olamaz bundan sebep! :) Önden baktığın fotoğraf şu gözlerim kapalı olarak çektiğim ise onun benim genel halimle tam olarak bir ilgisi yok. Esasen ben profilden gördüğün insana daha yakınım. Böyle işte. Bu da böylesi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ