Vahşi Seks-Ölümcül Dişiler

Ne ile karşılacağımı bilmeden izlediğim bir belgesel hafta sonumu şenlendirdi. National Geographic serisinden 'Vahşi Seks-Ölümcül Dişiler'. (Sanırım bunun bir de Maço Erkekler bölümü var.) Belgeselde, doğadaki bazı türlerin cinsel hayatları yakın markaja alınmış. İşin şaka ile karışık olması da keyif katmış. Genelde filmleri orijinal dilinde ve alt yazılı izlemeyi severim fakat bu belgeselin dublajı çok başarılıydı. Herif de komikti!

Hayvanlar seks için neler yaptı;

** Kutup ayısı bakirliğini verebilmek için kilometrelerce yolu devirip tam 90 kilo kaybetti. Ha bir de dişisi için başka bir aday ile dövüştü!
** Peygamber devesinin dişisi, erkeğini sevişirken yedi. Kafası kopan erkek "sana canım feda" nidalarıyla hala sevişiyordu...Zira pipi :-) bölgesinde de ayrıca sinirleri varmış.
** Bir sıçan türü(hangisiydi hatırlayamıyorum) sevişmekten proteinsiz ve aç kalarak öldü. Çünkü bu işi 12 saat aralıksız yaptı! Hala devam etmek istedi. Ölürken hala gidip geliyordu, bu çok acıklıydı...
** Sırtlanın dişisi çok cilveli fakat erkeksiydi. Zira klitorisi bir penis görünümündeydi ve sallaya sallaya, "s.kim t.şşağıma denk" dercesine yürüyordu.
** Turuncu kafalı kuşun erkeği, seksomanyak dişisi elin adamları ile işi rahat götürürsün diye evini ve yavrularını korudu. Üstüne üstlük bir de timsah tarafından mideye götürülme tehdidi ile karşı karşıya kaldı.
** Karıncalar, kraliçelerinin kölesi kıvamındaydı.

Doğada ciddi bir kadın hakimiyeti var. İnsanlığın görünmez kanunlarının da bu yönde olduğunu düşünüyorum. Sadece hayvanlar bu konuda daha dürüst ve içgüdüsel davranıyor.

Hayvanlar dünyasında, dişiler üreme yeteneklerini kendi ile gurur duyma meselesi haline getirmiş. Tıpkı homo sapiens erkeklerinin pipilerini çok sevdikleri gibi, hayvanlar aleminin dişileri de üremelerini sağlayan organlarına fazlasıyla minnettar gibi göründüler gözüme!Zira erkeklerini sırf bu nedenle ciddi manada eziyorlaR, kimi zaman öldürüyorlar da! Erkekler de ucunda ölüm bile olsa bu işe gönüllüler... Çok arabesk değil mi! :) Seni bir kere koklamak için canımı bile veririm! Doğaya bakınca türlerin erkeklerinin üremek, cinsellik ve iz bırakmak konusundaki zafiyeti acıklı görünebiliyor. Fakat doğanın derin ruhunda her şeyin bir sebebi var. Sevişerek ölmenin bile!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haydi Abbas Vakit Tamam Pilates Diyordun İşte Oldu Reklam!

EŞKİ